Президент: Маємо конкретні докази того, що для України немає нереалістичних завдань

Президент: Маємо конкретні докази того, що для України немає нереалістичних завдань

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що для України не існує нереалістичних завдань, і цьому є цілком конкретні докази.

Про це у своєму зверненні наприкінці 370-го дня повномасштабної війни сказав Президент України Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

Відео: ОП

"Саме сьогодні, 28-го лютого, ми маємо цілком конкретні докази того, що для України насправді немає нереалістичних завдань", - сказав Зеленський.

Він зазначив, що рівно рік тому, на п’ятий день повномасштабного вторгнення, Україна подала заявку на вступ до Європейського Союзу. За його словами, вже цього року маємо вийти на рішення щодо переговорів про членство для України.

Читайте також: Україну чекає майбутнє у складі Євросоюзу і НАТО - прем'єр Фінляндії

Крім того, Президент зауважив, що сьогодні в нашій енергосистемі не було дефіциту, не було відключень електрики по країні.

"Тисячі людей щодня працювали й працюють на цей результат. Відновлювали те, що можливо було відновити після російських ударів. Берегли енергосистему. Допомагали містам, громадам, людям.Звичайно, загроза ще зберігається. Звичайно, ми будемо боротись і захищатися. Ми обов’язково вистоїмо, хоч би що робив ворог", - сказав Глава держави.

Читайте також: Україна буде в НАТО, над її зближенням з Альянсом Британія працює вже зараз - Сунак

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський зустрівся з генеральним секретарем ОЕСР Матіасом Корманом. Під час зустрічі обговорили відкриття офісу Організації економічного співробітництва та розвитку в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-