Зеленський - про наступний пакет санкцій: Можемо й почекати

Зеленський - про наступний пакет санкцій: Можемо й почекати

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вважає, що наступний пакет обмежувальних заходів, які ЄС застосовує проти росії через її агресію в Україні, можна й почекати, аби тільки він якомога сильніше послабив агресора.

Про це він заявив під час спільної пресконференції з Прем'єр-міністром Польщі Матеушом Моравецький у Києві, передає кореспондент Укрінформу.

«Прем'єр-міністр Польщі є одним з тих людей, який працює над тим, щоб пакет був потужнішим. Це дуже важливо. Іноді, знаєте, трохи можна і почекати. Час такий, який впливає на те, щоб послабити російську федерацію», - сказав Зеленський.

Читайте також: ЄС не узгодив нові санкції проти росії через Польщу, яка вимагає їхнього посилення - Politico

Як повідомляв Укрінформ, планувалося, що наступний, десятий пакет обмежувальних заходів, які ЄС застосовує проти росії через її агресію в Україні, буде затверджений до 24 лютого - до дати першої річниці з початку повномасштабного вторгнення рф.

Після початку російського вторгнення в Україну у лютому 2022 року ЄС застосував проти країни-агресора вже дев’ять пакетів секторальних економічних та індивідуальних санкцій, які значно скоротили можливості росії фінансувати свою «машину війни».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-