До Ради надійшли заяви від Королевської та Солода про складання мандатів

До Ради надійшли заяви від Королевської та Солода про складання мандатів

Укрінформ
До Верховної Ради офіційно надійшли заяви Наталії Королевської та Юрія Солода, обраних від забороненої політичної партії "Опозиційна платформа – За життя", на складання повноважень народних депутатів.

Про це Голова ВР Руслан Стефанчук повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

"Королевська Н.Ю. Солод Ю.В. Заяви на складання повноважень народного депутата України до Верховної Ради України надійшли. Офіційно", – зазначив Стефанчук, опублікувавши фотографії відповідних заяв.

Він підкреслив, що позбавлення мандатів відбудеться у законний спосіб, згідно з Конституцією України.

"Очікуємо на заяви інших втікачів", – наголосив Голова ВР.

Читайте також: Зеленський відповів на петицію про позбавлення мандатів депутатів від колишньої ОПЗЖ

Як повідомлялося, раніше Верховна Рада достроково припинила депутатські повноваження Ігоря Абрамовича, Іллі Киви, Юлії Льовочкіної, обраних від забороненої політичної партії "Опозиційна платформа – За життя". Вони написали заяви про складання мандатів. Також у ЗМІ інформувалося, що заяви про складання мандатів написали депутати від "ОПЗЖ" Наталія Королевська, Юрій Солод, Олег Волошин – наразі рішення щодо них не ухвалено парламентом.

Водночас Верховна Рада припинила повноваження народних депутатів від "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука та Тараса Козака, яких попередньо було позбавлено громадянства України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-