Цей тиждень має бути повною мірою євроінтеграційним - Президент

Цей тиждень має бути повною мірою євроінтеграційним - Президент

Відео
Укрінформ
Україна очікує рішень партнерів у Євросоюзі, що відповідатимуть досягнутому рівню взаємодії між нашими інституціями та ЄС.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Фіналізуємо нашу підготовку до саміту Україна – ЄС, який запланований на цей тиждень. Загалом тиждень має бути повною мірою цього слова євроінтеграційним. Ми очікуємо новин для України. Очікуємо рішень наших партнерів у Євросоюзі, які будуть відповідати досягнутому рівню взаємодії між нашими інституціями та ЄС і нашому прогресу. Прогресу, який очевидно є – навіть попри повномасштабну війну», - підкреслив він.

Глава держави зазначив, що провів нараду з міжнародним блоком уряду та ОП. За його словами, керівництво країни продовжує розробляти українські позиції для переговорів із представниками ЄС, водночас готуючи нові реформи в Україні.

Читайте також: Шмигаль розповів, чого очікує від саміту Україна-ЄС

«Реформи в багатьох аспектах змінять соціально-правову та політичну реальності – зроблять їх людянішими прозорішим та ефективнішими. Але й ці деталі – згодом, за результатами відповідних зустрічей», - сказав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, на саміті Україна - ЄС, що відбудеться 3 лютого у Києві, ключовим питанням має стати перспектива якнайшвидшого початку переговорного процесу про вступ України до Євросоюзу після виконання всіх рекомендацій Єврокомісії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-