Данілов - про ядерне роззброєння рф: Ми ж не даємо людям із хворою психікою гострі предмети

Данілов - про ядерне роззброєння рф: Ми ж не даємо людям із хворою психікою гострі предмети

Укрінформ
кремль робить все можливе, аби знищити Україну, однак насправді він руйнує російську федерацію, яку зрештою треба буде позбавити статусу ядерної держави.

Як передає Укрінформ, про це заявив секретар РНБО України Олексій Данілов в інтерв'ю “Українській правді”.

“Ворог може робити все що завгодно, з урахуванням того, що вони поставили на кін руйнацію своєї країни. І це не наше рішення, це вони вирішили зруйнувати російську федерацію. І вони самі потужно цим питанням займаються. У нас єдине до них було питання і прохання – відчепіться від нас, поверніться на свою територію. Але це було колись. Зараз вони мають зробити повністю всі сатисфакції, контрибуції, всі репарації і так далі. Після того ми можемо з ними щось говорити на майбутнє”, - зазначив Данілов.

Читайте також: Україна здатна на будь-які дії, якщо росія продовжить ракетний терор – Данілов

Він вкотре наголосив, що росію потрібно позбавити ядерної зброї.

“російська федерація має бути позбавлена ядерної зброї. Ми ж не даємо людям із хворою психікою, наприклад, гострі предмети або сірники. Таких людей ізолюють від суспільства”, - вважає секретар РНБО.

Читайте також: У росії лишилося запасів ракет на три-чотири атаки - Данілов

Як повідомлялося, президент росії володимир путін вперше за десять років скасувати традиційну підсумкову пресконференцію. У британській розвідці вважають, що це через побоювання з приводу антивоєнних настроїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-