У росії лишилося запасів ракет на три-чотири атаки - Данілов

У росії лишилося запасів ракет на три-чотири атаки - Данілов

Укрінформ
У росіян лишилось запасів ракет на три-чотири атаки, але після цього їхні запаси будуть вичерпані.

Про це Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов сказав в інтерв'ю УП, передає Укрінформ.

«Якщо рахувати на великі атаки, які у нас уже відбулися, то у них залишилося максимум на дві-три, може, на чотири нашкребуть. Але тоді вони повністю залишаться без ракет, що є неприпустимо, адже у них можуть з’явитися зовсім інші виклики і вони мають хоч якийсь запас залишити. Щоб ви розуміли, ту межу, яку по нормативах вони б мали втримувати, вони її вже пройшли і пройшли доволі давно», - сказав Данілов.

Водночас він зазначив, що у росії залишилися ракети С-300, які вони використовують зараз для ударів по українських містах. За словами Данілова, цих ракет у росіян більш-менш достатньо.

Також Секретар РНБО додав, що українські військові навчилися збивати іранські дрони-камікадзе, які є у росії. «У них є «шахеди», але хочу зауважити, що ми навчилися з ними боротися. Якщо немає якихось форс-мажорів, то нещодавно був випадок, коли ми всі 100%, які вони направляли, збили», - сказав секретар РНБО,

Читайте також: Кличко підтвердив вибухи у двох районах Києва під час атаки дронів

Як повідомлялося, вночі 19 грудня сили та засоби Повітряних сил Збройних сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України знищили 30 запущених росіянами дронів-камікадзе іранського виробництва Shahed-136/131.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-