Допомога партнерів наближає перемогу України – Шмигаль

Допомога партнерів наближає перемогу України – Шмигаль

Укрінформ
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль наголосив, що допомога партнерів наближає перемогу України у розв'язаній росією війні.

Про це він написав у Твіттері, коментуючи міжнародну конференцію «Солідарність з українським народом», передає Укрінформ.

«Увесь цивілізований світ став на підтримку українців, які борються за свободу і власне майбутнє. Я щиро вдячний Президенту Франції Еммануелю Макрону за проведення Конференції солідарності з українським народом. Допомога друзів і партнерів наближає нашу перемогу», - зазначив Шмигаль.

Організовану спільно Францією та Україною міжнародну конференцію «Солідарність з українським народом» у Парижі відкрив президент Франції Еммануель Макрон. У режимі відеоконференції відбувся виступ Президента України Володимира Зеленського.

Читайте також: Світ має допомогти Україні вистояти й пережити цю зиму - Макрон

У роботі конференції взяла участь українська урядова делегація на чолі з Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем. У заході, який проходив у Міністерстві Європи та закордонних справ Франції на рівні керівників держав, урядів та міністрів, узяли участь представники 48 країн та 26 міжнародних організацій, включаючи фінансові, серед яких ОБСЄ, Рада Європи, Світовий банк, ЄБРР, Європейський інвестиційний банк.

Фото: Денис Шмигаль / Твіттер

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-