Зброя, фінанси, санкції та ППО: Шмигаль приїхав до Франції з робочим візитом

Зброя, фінанси, санкції та ППО: Шмигаль приїхав до Франції з робочим візитом

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль разом з дружиною Президента Оленою Зеленською та представниками уряду перебуває у Франції з робочим візитом.

Про це він написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Працюємо у Франції разом із першою леді України та урядовою командою. Зброя, фінанси, санкції — ключові компоненти для підтримки нашої держави», - зазначив Шмигаль.

За його словами, нині наша держава потребує більше сучасних систем ППО та ПРО, які рятуватимуть людей та інфраструктуру.

«Будемо говорити також про відновлення енергетичної системи України та започаткування співпраці з Францією у різних сферах», - додав Прем'єр-міністр.

Він напередодні Конференції на підтримку громадянської стійкості в Україні у зимовий період розповів про стан справ в країни французькому телеканалу LCI-TF1.

Читайте також: Франція передасть на Чернігівщину ще три збірні мости

Шмигаль, користуючись нагодою, подякував Президенту Макрону за ініціативу проведення міжнародної конференції, яка допоможе консолідувати підтримку для нашої держави.

Як повідомляв Укрінформ, однією з великих акцій французької підтримки був “Корабель для України” із 1 000 тонн гуманітарної допомоги, який Франція відправила з Марселя для України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-