Франція передасть на Чернігівщину ще три збірні мости

Франція передасть на Чернігівщину ще три збірні мости

Фото
Укрінформ
Чернігівська область цього тижня отримає ще три збірні мости з Франції на додачу до трьох уже переданих.

Про це повідомляє Чернігівська ОВА, передає Укрінформ.

"Три збірні конструкції штучних споруд від французької компанії "Matière", які французька сторона надає для Чернігівської області, зараз перебувають у Румунії. Цього тижня конструкції мають надійти до області", - йдеться в повідомленні.

За потужну підтримку всьому народу Франції подякував заступник начальника Чернігівської ОВА Дмитро Іванов: «Конструкції мостів надійшли до області дуже вчасно. Дякуємо за цей вкрай важливий для нас вантаж та загалом за послідовну позицію Франції. Сподіваємося, що наша співпраця лише посилюватиметься, в тому числі на муніципальному рівні. Сьогоднішня ж зустріч — приклад практичної допомоги у відновленні наших логістичних маршрутів».

Як зазначив заступник першого радника Посольства Французької Республіки в Україні, заступник глави місії Бенжамен Роріг, цього тижня у Франції відбудеться конференція, мета якої — визначення нагальних потреб України та вдосконалення координації між країнами-учасницями надання гуманітарної допомоги, щоб якнайкраще її конкретизувати та актуалізувати.

Читайте також: Франція передала Україні 100 генераторів

Як повідомляв Укрінформ, раніше регіон Іль-де-Франс вже передав області три збірні мости та низку вантажів для першочергового відновлення. Зокрема, три потужні генератори, будівельні матеріали, а також тисячу цифрових планшетів для закладів освіти. Ще два генератори, будматеріали та медикаменти було доставлено безпосередньо в обласний центр.

Фото: Чернігівська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-