Зеленський закликав ОБСЄ використати всі можливості тиску на рф, щоб зупинити війну

Зеленський закликав ОБСЄ використати всі можливості тиску на рф, щоб зупинити війну

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що треба використати усі національні та міжнародні можливості для тиску на державу-терориста, щоб зупинити перелік місяців війни і почати відлік років миру.

Про це він сказав у виступі на відкритті 20-го осіннього засідання Парламентської асамблеї ОБСЄ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вдячний принциповому головуванню Асамблеї зараз за сумлінну роботу в комітетах і на рівні національних делегацій, за все те, що слугує захистом наших з вами цінностей і допомагає ізоляції росії за терор", – зазначив Зеленський.

Він закликав "поширити цю принциповість та сумлінність на процедурну архітектуру Асамблеї та ОБСЄ загалом".

"І, звичайно, щоб нарешті зупинити перелік місяців війни і почати відлік років миру, треба використати усі національні та міжнародні можливості для тиску на державу-терориста. Будьте в цьому лідерами і будьте лідерами в русі до миру", – звернувся Зеленський до ПА ОБСЄ.

Читайте також: Зеленський у ПА ОБСЄ закликав відмовитися від застарілих регламентів та діяти рішуче

Зеленський також закликав зробити все можливе, щоб Парламентська асамблея Організації з безпеки та співробітництва в Європі стала співтворцем перемоги над російським терором.

"Я закликаю вас робити все можливе, щоб організація з безпеки та співробітництва в Європі стала співтворцем перемоги над російським терором, а отже — співтворцем миру на нашому континенті", – заявив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, 24 листопада у будівлі парламенту Польщі у Варшаві розпочалося 20-те осіннє засідання Парламентської асамблеї ОБСЄ, яке триватиме до 26 листопада.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-