Одне крісло у Радбезі ООН досі окуповане - Зеленський

Одне крісло у Радбезі ООН досі окуповане - Зеленський

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський переконаний, що брехню російської федерації у світі вже ніхто не хоче чути.

Як передає Укрінформ, про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні.

"Щойно я звернувся до Радбезу ООН – і закликав реагувати. Реагувати на російський терор. Одне крісло в Радбезі досі окуповане, і щось звідти намагались сказати. Впевнений, російську брехню вже ніхто у світі чути не хоче. Реально це крісло пусте", - сказав Зеленський.

Президент додав, що по всій країні розгортають "Пункти незламності", аби підтримати людей, дати тепло, електрику і звʼязок. А росія витрачає 67 ракет, щоб поцілити в саму основу життя будь-яких людей в Україні та провокує блекаут.

Читайте також: Зеленський на засіданні Радбезу ООН: Чекаємо реакції на терор росії

Крім того, глава держави відзначив, що 23 листопада вдалося повернути додому з полону ще 36 українців - 35 військовослужбовців і одного цивільного.

"Попри все – рятуємо наших людей, і обовʼязково повернемо усіх – полонених і депортованих. Це дуже чітко все демонструє – про нас і про них. Дуже точно про все свідчить. російські окупанти так і не зрозуміли, що у них є лише сьогодні. А у нас з вами точно є завтра. І я дякую усім, хто забезпечує це своєю хоробрістю і своєю результативністю! Слава Україні!", - наголосив Президент.

Читайте також: З російського полону звільнили ще 36 українців

Як повідомлялося, 23 листопада російські війська вкотре вчинили масований обстріл України, поціливши по об'єктах інфраструктури та житлових будинках. Є загиблі та поранені.

Ворожі удари призвели до тимчасового знеструмлення всіх атомних станцій, більшості ТЕС і ГЕС.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-