Прем’єри Польщі та Фінляндії звернулися до українців: Ви боретеся за європейські цінності та майбутнє

Прем’єри Польщі та Фінляндії звернулися до українців: Ви боретеся за європейські цінності та майбутнє

Відео
Укрінформ
Українці боряться не лише за свою країну, але і європейські цінності, відтак завжди можуть розраховувати на підтримку Варшави та Гельсінок.

Про це йдеться у спільному відеозверненні до українців прем’єр-міністрів Польщі та Фінляндії Матеуша Моравецького і Сани Марін, передає Укрінформ.

“Ми повністю підтримуємо Україну в її боротьбі проти росії. Ми за вас і разом з вами, коли ви захищаєте свою країну та європейські цінності”- заявила Марін.

Читайте також: Польща і Фінляндія задекларували подальшу підтримку України

Своєю чергою Моравецький підкреслив, що українці боряться за свою свободу та свій суверенітет.

“Але ми твердо відчуваємо, що ви також боретеся за європейські цінності, європейську безпеку та європейське майбутнє. Тому ви завжди матимете нашу підтримку. Це будуть не лише слова, але дії та факти”,- констатував польський прем’єр.

Читайте також: Польща збільшує пільговий кредит до €160 мільйонів на інвестпроєкти в Україні

Як інформувало агентство, під час спільної пресконференції у Гельсінках за результатами зустрічі обидва прем’єри наголосили, що продовжуватимуть надавати Україні всіляку підтримку. Крім того, вони зазначили, потрібно посилювати санкційний тиск проти росії, а також конфіскувати російські активи за кордоном для майбутньої відбудови України.

З 24 лютого росія веде повномасштабну війну проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-