путін не досяг жодної зі своїх стратегічних цілей в Україні — посол Британії

путін не досяг жодної зі своїх стратегічних цілей в Україні — посол Британії

Укрінформ
путін не досяг жодної зі своїх стратегічних цілей в Україні, а статус Криму на сьогодні став ще менш визначеним, аніж до повномасштабного вторгнення рф.

Як передає Укрінформ, про це заявила надзвичайний і повноважний посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна».

«У росії справді більше зброї, але вони не дуже добре її використовують. Зараз листопад, і це триває вже понад пів року, а путін не досяг жодної зі своїх стратегічних цілей. У нього немає Києва, у нього немає Одеси, він не зміг цього всього взяти. Крим видається дещо невизначеним. Крим насправді менш визначений, ніж був до того, як це почалося. Жодне з них не звучить для мене як перемога», - сказала Сіммонс.

Вона зауважила, що «все ще відбуваються жахливі речі і українці все ще втрачають життя, люди без води та без світла».

«Але нічого з цього насправді не має великого значення для путіна з точки зору того, що він хоче, щоб сталося в Україні», - додала Сіммонс.

Читайте також: Посол Британії працює ввечері з ліхтариком для економії електроенергії у Києві

Як повідомляв Укрінформ, раніше Мелінда Сіммонс написала у Твіттері, що росія від початку неспровокованого вторгнення робить ставку на ескалацію війни, а відсіч цим діям з боку України є самозахистом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-