Кулеба: Поведінка росіян - це вчинити злочин увечері, а вранці «переговори»

Кулеба: Поведінка росіян - це вчинити злочин увечері, а вранці «переговори»

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що модель поведінки російської влади є передбачуваною.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Твіттері.

«Модель поведінки росіян така передбачувана: якщо вони вчинили злочин увечері, очікуйте, що вранці вони запропонують «переговори». Вчора вони поставили під загрозу голоду мільйони людей, сьогодні вони імітують готовність до переговорів», - написав Кулеба.

Міністр також додав, що така поведінка росіян нікого не повинна вводити в оману.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні росія звинуватила Україну і Британію в "теракті проти кораблів чорноморського флоту та цивільних суден, задіяних у гарантуванні безпеки “зернового коридору”, і заявила про вихід із Чорноморської зернової ініціативи.

Глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав світову спільноту не дозволити росії під надуманим приводом заблокувати "зерновий коридор", який гарантує продовольчу безпеку мільйонів людей.

Вранці 29 жовтня на рейді тимчасово окупованого Севастополя пролунали вибухи. Україна не підтверджує свою причетність до них.

Читайте також: Кулеба — про «зернову угоду»: росія давно прийняла рішення відновити «голодні ігри»

У Стамбулі 22 липня на пропозицію Організації Об’єднаних Націй Україна, Туреччина та Генеральний секретар ООН Антоніу Гуттереш підписали Ініціативу про безпечне транспортування зерна та продуктів харчування з портів "Одеса", "Чорноморськ" та "Південний". Гутерреш закликав продовжити термін дії Чорноморської зернової ініціативи, що спливав 22 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-