Віцеканцлер Австрії: Якщо Україна припинить боронитися – вона буде знищена

Віцеканцлер Австрії: Якщо Україна припинить боронитися – вона буде знищена

Укрінформ
Для миру в Україні росія має припинити вести свою загарбницьку війну і вивести війська. Якщо ж Україна припинить боронитися - вона буде знищена.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це заявив віцеканцлер Австрії, лідер партії "Зелені" Вернер Коглер під час свого виступу у понеділок у Національній раді Австрії.

"Путін і його війська мають вийти. Це – повністю очевидно. Якщо путін зупиниться, то тоді війна закінчиться. Якщо ж Україна зупиниться, то вона буде знищена. І тут – велика різниця. І це треба розуміти", - заявив Коглер.

Читайте також: Австрія не визнає псевдореферендуми, як і спроби анексії території України

За словами австрійського віцеканцлера, важливим є те, як на і яких умовах буде досягнуто припинення вогню в Україні для встановлення тривалого та стійкого миру.

Також віцеканцлер Австрії заявив у своєму виступі про "звірячу загарбницьку війну", яку росія веде проти України. За його словами, у такій ситуації не можна стояти осторонь і бути нейтральним.

"Той, хто спостерігає за цим і нічого не робить, стає співучасником масових вбивств, зґвалтувань і викрадень! Тут не може бути нейтралітету", - наголосив він.

Читайте також: Австрія засудила ядерний шантаж росії

Як повідомлялося, з 24 лютого в Україні триває повномасштабна російська воєнна агресія. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам. Президент путін 21 вересня після оголошення часткової мобілізації в російській федерації знову пригрозив західним країнам застосуванням ядерної зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-