путін розуміє, що програє: Держдеп про мобілізацію і брязкання ядерною зброєю

путін розуміє, що програє: Держдеп про мобілізацію і брязкання ядерною зброєю

Укрінформ
президент рф путін підписав указ про часткову мобілізацію та погрожує застосувати ядерну зброю, бо чудово розуміє, що програє на полі бою в Україні.

Як передає Укрінформ, про це на брифінгу заявив речник Державного департаменту США Нед Прайс.

«Його брязкання ядерною зброєю, фіктивні референдуми, його часткова мобілізація та широке – а часом і насильницьке – придушення росіян, які реалізують свої універсальні права, активізували (населення – ред.), але майже напевно не так, як хотів сам президент путін. Ці дії президента путіна дуже чітко сигналізують про те, що він усвідомлює, що програє. Він докладає всіх зусиль, щоб залякати тих, хто протистоїть йому. Ми – разом із нашими союзниками та партнерами по всьому світу – не збираємося піддаватися його залякуванню», - сказав він.

Читайте також: У Білому домі не бачать ознак підготовки рф до застосування ядерної зброї

Прайс додав, що путін минулого тижня зробив найбільше для подальшої ізоляції росії та зміцнення міжнародної рішучості підтримувати Україну.

«Сполучені Штати ніколи не визнають захоплену українську територію чимось іншим, ніж частиною України. Ми підтримуємо суверенітет України», - зазначив він.

Читайте також: США мають план дій на випадок застосування росією ядерної зброї - Блінкен

Як повідомлялося, 21 вересня президент рф путін підписав указ про мобілізацію. https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/3575969-putin-pidpisav-ukaz-pro-castkovu-mobilizaciu-v-rosii.html

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-