Світ має продовжувати ізолювати росію та посилювати санкції – естонський міністр

Світ має продовжувати ізолювати росію та посилювати санкції – естонський міністр

Укрінформ
Позиція Естонії полягає в тому, що поки триває війна в Україні, вільний світ має продовжувати ізолювати російську федерацію та посилювати санкції.

Про це в інтерв’ю Укрінформу розповів міністр зовнішньої торгівлі та інформаційних технологій Естонії Крістіан Ярван.

«Вплив санкцій ще не досяг свого повного потенціалу, оскільки існує певний перехідний період для деяких уже запроваджених санкцій. Однак із часом росії та її економіці стає все важче. Позиція Естонії полягає в тому, що поки триває війна в Україні, вільний світ має продовжувати ізолювати рф та посилювати санкції», - зазначив естонський міністр.

Читайте також: Зеленський: Визнання рф спонсором тероризму – основа відновлення глобальної безпеки

Він наголосив, Естонія продовжиться співпрацювати з країнами Європейського Союзу, щоб досягти загальноєвропейського рішення в цьому питанні.

«В Європейському Союзі ми також повинні швидко просуватися вперед із наступним, ще сильнішим пакетом санкцій. Потік туристів із росії має значно зменшитися. Ми будемо продовжувати співпрацю, щоб досягти загальноєвропейського рішення в цьому питанні, і чекаємо рекомендацій від Європейської комісії», - резюмував Ярван.

Читайте також: Покарати росію: Зеленський в ООН заявив, що треба створити спецтрибунал

Як повідомлялось, напередодні міністри закордонних справ ЄС домовилися підготувати нові санкції проти росії та збільшити постачання зброї Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-