В ОП відповіли на заяву лукашенка про нібито «конфлікт Зеленського з військовими»

В ОП відповіли на заяву лукашенка про нібито «конфлікт Зеленського з військовими»

Укрінформ
Заяви білоруського диктатора олександра лукашенка про нібито конфлікт між Президентом України та українськими військовослужбовцями не мають нічого спільного з реальністю.

Про це заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у коментарі, який передано Укрінформу.

"Іноді краще мовчати, ніж говорити. Але це точно не про пана лукашенка. Сьогодні цей суб'єкт цілком чітко та детально розповів про справжнє підґрунтя одного дуже живучого фейку, який місяцями вже роз'їдає наше суспільство. лукашенко зі знанням і в деталях виклав медійну історію про наявність нібито потужного конфлікту між військовими та політичним керівництвом в Україні. І що цей конфлікт має забезпечити найближчим часом якийсь переворот, оскільки військові втомилися від війни і не хочуть більше терпіти радикалізм Президента Зеленського», - зазначив Подоляк.

Читайте також: Зеленський: Немає жодного непорозуміння із Залужним, ми працюємо командою

Він вважає, що це – «вкрай симптоматична» заява, яка цілком чітко розставляє ключові акценти – по-перше, звідки насправді ростуть ноги у цієї конкретної інформаційно-психологічної операції; по-друге, які саме цілі у численних повідомлень про нібито конфлікт між Офісом та військовими, а по-третє, що саме наші військові нібито мають стати тими, хто погодиться на ультимативні переговори на умовах рф.

Радник керівника ОП наголосив, що до реальності ця заява не має жодного стосунку і очевидно, що лукашенко абсолютно в курсі існування подібної інформаційної гри.

«І нарешті, цілком зрозуміло, що, відчуваючи суттєві проблеми у військовому плані, російські спецслужби різко посилять ставку на дестабілізацію суспільно-політичної ситуації всередині країни. Зокрема, масштабуючи подібні фейки про «конфлікт між політиками та військовими», - упевнений Подоляк.

Читайте також: лукашенко активно намагається просувати «Мінськ-3» - ЦПД

Водночас він зазначив, що питання в іншому: навіщо наші медійники, блогери та телеграм-канали "наскільки завзято й системно відгукуються на явно чужорідні провокаційні та фейкові вкиди".

"Щоб що? Щоб реально дограти чужу постановочну гру, про сутність якої так детально розповів Лукашенко?» - додав Подоляк.

Раніше у деяких ЗМІ з'явилася інформація, що білоруський диктатор олександр лукашенко заявив про існування якогось конфлікту між Президентом України Володимиром Зеленським та українськими військовими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-