Зеленський зустрівся з міністром оборони Польщі

Зеленський зустрівся з міністром оборони Польщі

Відео
Укрінформ
У майбутньому відносини між Україною та Польщею розвиватимуться, і країни ще більше зближуватимуться.

Як передає Укрінформ, про це сказав Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з віцепрем’єр-міністром, міністром національної оборони Республіки Польща Маріушем Блащаком, повідомляє пресслужба Офісу Президента.

«Міністерство оборони Польщі підтримує українську армію, міцність Збройних сил України. Це підтвердження того, що ми разом у нинішній складній ситуації – у цій трагедії, яка відбувається зараз в Україні через російську агресію», – сказав під час зустрічі Зеленський.

Він висловив переконання, що в майбутньому, вже в мирний час, відносини між Україною та Польщею розвиватимуться, і країни ще більше зближуватимуться.

Глава держави також упевнений у посиленні оборонної співпраці двох держав.

Окремо Зеленський від імені українського народу та від себе особисто подякував Польщі за підтримку громадян України, які знайшли на території сусідньої країни прихисток від повномасштабної російської війни.

Зі свого боку Блащак подякував Зеленському та всьому українському народові за стійкість у протистоянні агресору. «Дякую, пане Президенте, за вашу позицію, тому що свобода й незалежність України – це свобода й незалежність Польщі. Дякую, що бережете нас», – сказав віцепрем’єр-міністр.

Читайте також: У Польщі зібрали понад половину суми на Bayraktar для України

Як повідомлялося, Президент України подав до Верховної Ради законопроєкт про правові та соціальні гарантії для громадян Польщі в Україні та присвоїв Перемишлю почесну відзнаку "Місто-рятівник".

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-