У парламенті немає глобального незадоволення роботою СБУ - Веніславський

У парламенті немає глобального незадоволення роботою СБУ - Веніславський

Укрінформ
У Верховній Раді немає глобального незадоволення роботою Служби безпеки України. Також немає підстав говорити про кадрові зміни у СБУ.

Про це сказав член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський в ефірі Радіо НВ, передає Укрінформ.

"У нас в парламенті якогось глобального незадоволення діяльністю Служби безпеки немає", - сказав Веніславський.

За його словами, під час воєнного стану питання виникають до всіх складових у сфері безпеки та оборони.

Він додав, що на нещодавньому засіданні Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки було заслухане у закритому режимі керівництво СБУ.

Читайте також: У Раді точаться дискусії щодо легалізації зброї в Україні - Веніславський

"Ми озвучили те, що хотіли, чого, на наш погляд бракує діяльності Служби безпеки. Керівництво розказало, що вони розуміють, що їм треба покращити. Я вважаю, що йде нормальний, продуктивний діалог між Комітетом і керівництвом СБУ, і говорити про ініціювання будь-яких кадрових змін у Службі безпеки зараз немає підстав", - сказав Веніславський.

Як повідомлялось, 31 березня Президент Володимир Зеленський поінформував, що двох українських генералів позбавили звання через те, що вони виявились зрадниками. За його словами, йдеться про ексначальника головного управління внутрішньої безпеки Служби безпеки України Наумова Андрія Олеговича та ексначальника УСБУ у Херсонській області Криворучко Сергія Олександровича.

Читайте також: Вироки щодо російських солдатів можуть стати доказами для трибуналу над рф – Веніславський

На початку квітня стало відомо, що Держбюро розслідувань проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо можливої державної зради Наумова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-