Канада та Італія продовжать підтримувати Україну

Канада та Італія продовжать підтримувати Україну

Укрінформ
Уряди Канади та Італії продовжать свої зусилля із підтримки України у війні з росією.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це за підсумками розмови між прем’єр-міністрами Канади та Італії Джастіном Трюдо та Маріо Драгі розповіли в офісі глави канадського уряду.

“Прем’єр-міністри поговорили про російське незаконне та невиправдане вторгнення до України й погодилися стосовно важливості подальшої військової, фінансової та гуманітарної підтримки уряду та народу України”, - заявили у Трюдо.

У відомстві додали, що лідери також “висловили спільне занепокоєння ширшим впливом російської військової агресії проти України, особливо для глобального Півдня, та погодилися продовжити тісну координацію між партнерами та союзниками у питанні підтримання продовольчої безпеки”.

Читайте також: Кулеба не очікує від саміту НАТО у Мадриді революційних зрушень для України

“Обговорюючи потребу Європи зменшити залежність від російської нафти й газу, вони погодилися й надалі співпрацювати задля сприяння справедливому переходу до зелених та сталих економік”, - зазначили у офісі глави канадського уряду.

Як повідомлялось, у Німеччині цими днями проходить саміт очільників країн Великої сімки, до якої входять США, Канада, Японія, Італія, Франція, Велика Британія та Німеччина. Теми подальшої підтримки України та посилення тиску на росію були одними з провідних під час саміту.

Фото: https://www.ansa.it

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-