У держдумі рф закликали атакувати українські урядові установи та посольство США

У держдумі рф закликали атакувати українські урядові установи та посольство США

Укрінформ
У держдумі росії закликали атакувати урядові установи в Києві, а також посольства США в Україні.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Телеграмі.

"В російській держдумі прозвучав заклик завдати удару по урядовим установам в Києві, а також по посольству США в Україні. Таку думку озвучив заступник голови комітету держдуми з оборони Юрій Швиткін", - ідеться у повідомленні.

Обґрунтуванням для такого кроку, з точки зору російського депутата, може стати постачання Україні новітньої західної зброї. Зокрема, реактивних систем залпового вогню Himars. Швиткін вважає, що цими діями "колективний Захід" наближає третю світову війну. А отже, росія "має поширювати агресивні дії на ті країни, які постачають зброю для захисту України".

"Не просто знищувати інфраструктуру, а головний центр прийняття рішень – посольство США. Я думаю, що рано чи пізно це стане ціллю для збройних сил росії, народної міліції "днр" та "лнр", - цитує депутата ГУР.

Як вважають у розвідці, ця погроза спрямована як на США, так і на всі цивілізовані країни світу, які підтримують Україну у боротьбі з російським агресором.

Читайте також: У держдумі рф погрожують ударами по офіційних установах України в разі постачання РСЗВ

"Відтак, вона вчергове актуалізує питання щодо необхідності закриття неба над Києвом та всією Україною", - наголосили у ГУР.

Як повідомляв Укрінформ, за даними ГУР МО російська федерація планує підрив житлових будинків у місті Мозир, щоб втягнути білорусь у війну проти України.

Фото: msk.ros-spravka.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-