Підтримка України: посол Брінк у Вашингтоні зустрілася з дипломатами та конгресменами

Підтримка України: посол Брінк у Вашингтоні зустрілася з дипломатами та конгресменами

Фото
Укрінформ
Посол США в Україні Бріджит Брінк провела у Вашингтоні низку зустрічей з колегами-дипломатами та американськими конгресменами, в центрі яких була розв’язана росією війна проти України.

Про це Брінк повідомила у Твіттері у п’ятницю, передає Укрінформ.

«Чудова нагода зібратися разом з послом (США в росії – ред.) Джоном Салліваном та моїми колегами з усієї Європи і Євразії для координації зусиль, щоб зупинити жорстоку війну росії проти України – ми об'єднані, і ми з Україною», - написала вона.

Брінк також поінформувала про зустріч зі спікером Палати представників Конгресу Ненсі Пелосі, на якій обговорювалася непохитна підтримка України з боку Америки в умовах жорстокої російської війни.

Посол США в Україні також зустрілася з рядом сенаторів від Демократичної та Республіканської партій, з якими також обговорила підтримку України у неспровокованій російській війні.

«Я ціную потужну двопартійну підтримку, спрямовану на припинення спроб росії силою змінити кордони Європи», - зазначила посол США в Україні за результатами зустрічі.

Читайте також: Україна не зазнає поразки у війні з рф – посол США

Як повідомляв Укрінформ, Білий дім 23 червня офіційно оголосив про виділення додаткових $450 мільйонів для оборонної підтримки України, щоб забезпечити передачу ЗСУ більше озброєння й техніки, у тому числі систем HIMARS, боєприпасів та іншого обладнання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-