Україна не зазнає поразки у війні з рф – посол США

Україна не зазнає поразки у війні з рф – посол США

Укрінформ
Посол США в Україні Бріджит Брінк впевнена, що Україна не зазнає поразки у війні з росією. США підтримуватимуть Україну стільки, скільки потрібно.

Про це Брінк заявила в інтерв'ю Голосу Америки, повідомляє Укрінформ.

«Україна не зазнає поразки, і ми будемо продовжувати підтримувати Україну стільки, скільки потрібно… Це дуже важливо для України і дійсно важливо для європейської безпеки. Це дійсно важливо і для Америки, тому що, як сказав президент Байден, те, що сталося, є обурливим з морального погляду, це неспровокований, невиправданий напад на суверенну країну», - сказала посол США.

Вона зазначила, що в інтересах Америки забезпечити мир і безпеку в Європі – «це життєво важливо», оскільки наслідки виходять далеко за межі України.

Читайте також: США робитимуть все можливе для зміцнення України на полі боюпосол

«Ми всі чудово розуміємо, що поставлено на карту. Саме тому ми тут: щоб допомогти Україні здобути перемогу», - зауважила Брінк.

За її словами, ті, хто так сильно підтримує Україну в уряді США і серед американського населення, роблять це тому, що бачать і розуміють те майбутнє, якого хочуть українці.

«І це майбутнє, в якому Україна буде вільною, незалежною, процвітаючою, суверенною, здатною самостійно визначати свій шлях. Для нас, американців, це дійсно важливо», - зазначила Брінк.

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони України Олексій Рєзніков і новий посол США в Україні Бріджит Брінк під час зустрічі 6 червня домовилися про активну взаємодію, щоб зміцнити Україну на полі бою.

З 24 лютого в Україні триває російська воєнна агресія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-