Резніков і посол США домовилися про взаємодію для зміцнення українського війська

Резніков і посол США домовилися про взаємодію для зміцнення українського війська

Укрінформ
Міністр оборони України Олексій Резніков і новопризначений посол США в Україні Бріджит Брінк домовилися про активну взаємодію, аби зміцнити Україну на полі бою.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони України.

Зазначається, що сьогодні Резніков провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом США в Україні Бріджит Брінк, яка розпочала свою дипломатичну місію в Україні. Резніков привітав очільницю посольства США з початком роботи у Києві та подякував за підтримку України.

«Переконаний, що Ваш величезний досвід та професіоналізм матимуть надзвичайно позитивний вплив на нарощування динаміки розвитку двосторонніх відносин між нашими державами. Адже тільки спільними зусиллями ми зможемо подолати російського агресора та повернути мир та стабільність на Європейський континент», - заявив Резніков.

Своєю чергою, Брінк окреслила основні пріоритети на чолі американської дипломатичної місії в Україні та запевнила у непохитній підтримці з боку США.

Читайте також: Воєнні злочини та розмінування - про що говорив Монастирський із послом США

«Україна надихнула світ своєю сміливістю та винахідливістю. Ми нарощуватимемо безпрецедентний рівень допомоги США і робитимемо все можливе, щоб зміцнити Україну на полі бою», - зазначила посол.

Як повідомляв Укрінформ, ​ посол Сполучених Штатів Америки в Україні Бріджит Брінк 2 червня вручила вірчі грамоти Президентові України Володимиру Зеленському.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-