Разом з ЄС ми в одній команді, і цій команді належить виграти - Президент

Разом з ЄС ми в одній команді, і цій команді належить виграти - Президент

Відео
Укрінформ
Почався фінальний етап великого дипломатичного марафону, в якому разом з Європейським Союзом ми в одній команді, і цій команді належить виграти.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні, передає Укрінформ.

«Сьогодні почався фінальний етап великого дипломатичного марафону, який має завершитися за півтора тижня. І ми насправді в цьому марафоні разом з Європейським Союзом – в одній команді, і цій команді належить виграти. Вже скоро отримаємо відповідь щодо статусу кандидата для України. Я переконаний, що це рішення може посилити не тільки нашу державу, а й увесь Євросоюз», - сказав Зеленський.

Він висловив впевненість у нашому європейському поступі, а також наголосив щодо наявності скептиків у Європі.

Читайте також: Україна і ЄС зможуть швидко відновити країну після війни – Зеленський

«Що ще має статися в Європі, щоб скептикам стало зрозуміло, що сам факт збереження України поза межами Євросоюзу працює проти Європи? Наприклад, для російських окупантів все очевидно: вони так і кажуть, коли знущаються над нашими людьми, що це нібито за те, що Україна пішла в Європу. Але звідки ж тоді в Європі скільки скептиків? Ми продовжимо ще потужніше працювати на всіх рівнях, щоб отримати правильне рішення, воно для нас дуже важливе», - додав Президент.

Він підкреслив, що Україна продовжить напружену дипломатичну роботу для позитивного рішення.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-