Україні потрібна жорстка система безпеки, а не посилення повноважень влади - Президент

Україні потрібна жорстка система безпеки, а не посилення повноважень влади - Президент

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що сьогодні Україна бореться за цінності демократії та свободи, тому не може бути й мови про посилення повноважень влади.

Про це Зеленський сказав під час спілкування зі спільнотою Стенфордського університету, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу глави держави.

«Якщо ми це захищаємо, як же я можу потім бути іншої думки? Мене просто не зрозуміє наш народ. Ні, ще раз ні. Але при цьому ми повинні серйозно говорити про жорстку, вибудувану вертикаль щодо безпеки нашої держави», – сказав Зеленський, відповідаючи на запитання студентів.

Він зазначив, що наразі безпекова ситуація в Україні залишається складною, тому необхідно приділити особливу увагу інституціям, які захищають нашу державу.

Читайте також: Президент - про найважливіше: Повне відновлення звичайного мирного життя в нашій країні

«Щодо конкретної вертикалі, конкретних інституцій, які працюють на захист людей, – тут усе має бути дуже серйозно. Тут не може бути ліберальних речей. А в усьому іншому держава в нас ліберальна, народ у нас ліберальний. Ви бачите, як він бореться за свою свободу», - резюмував Зеленський.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф проводять масовані бомбардування та обстріли українських міст і сіл, розв’язали масовий терор проти цивільного населення на тимчасово захоплених територіях.

Фото: Верховна Рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-