Візи для росіян: Зеленський дав доручення Шмигалю

Візи для росіян: Зеленський дав доручення Шмигалю

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський підтримав необхідність посилення режиму контролю за в’їздом громадян російської федерації в Україну й доручив Прем’єр-міністру опрацювати питання запровадження віз для росіян.

Про це йдеться у відповіді глави держави на електронну петицію № 22/134744-еп, яка набрала необхідну для розгляду кількість підписів, повідомляє Укрінформ.

«На тлі повномасштабної російської агресії порушене питання є важливим і нагальним, відтак необхідність посилення режиму контролю за в’їздом громадян рф на територію України підтримую. З урахуванням викладеного Прем’єр-міністрові України Д.Шмигалю надіслано відповідного листа з проханням опрацювати вказане питання», - зазначив Президент.

Петицію було зареєстровано 11 лютого, автор - Мазура Микита Вікторович. У документі йшлося про необхідність «ввести візовий режим для громадян рф, що намагаються заїхати на территорію України».

Читайте також: Говорити про непричетність спортсменів-росіян до злочинів своєї влади – це лицемірство – Саладуха

Як повідомляв Укрінформ, після повномасштабного вторгнення російських військ 24 лютого Україна розірвала дипломатичні відносини з росією.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-