Зеленський нагородив працівників НАБУ за боротьбу з російськими загарбниками

Зеленський нагородив працівників НАБУ за боротьбу з російськими загарбниками

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вручив державні нагороди семи працівникам Національного антикорупційного бюро України (НАБУ), які відзначилися в боротьбі з російськими загарбниками.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба глави держави.

«Для мене честь відзначити вашу відвагу. Я детально знайомився з тим, що кожен і кожна з вас робили з першого дня повномасштабного вторгнення російської федерації на нашу українську землю. Хочу подякувати вам за вашу службу, за ваш подвиг», – сказав Президент.

За його словами, після початку війни багато працівників правоохоронних органів продемонстрували справжню мужність і відданість Батьківщині.

«Я вдячний і маю велику честь сьогодні приймати справжніх українців та українок, справжніх героїв нашої держави. Хочу побажати вам більше здоров’я, спокою за ваші сім’ї. Велика подяка вашим батькам за те, що у нас такі справжні, героїчні громадяни», – наголосив глава держави.

За особисту мужність, самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України, зразкове виконання службового обов’язку Зеленський нагородив сімох працівників НАБУ орденами й медалями.

В ОП розповіли, що від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну чимало працівників НАБУ налагодили та забезпечили обмін інформацією щодо місць утримання й катування українських захисників, встановлення дислокації та переміщення ворожих військ, а також викриття й затримання колаборантів.

Читайте також: «Вдячний кожному й кожній, хто боронить кордон»: Зеленський нагородив прикордонників

Зазначається, що діяльність детективів НАБУ неодноразово рятувала воїнів від потрапляння у ворожі засідки під час наступу загарбників на Київ, а працівники Бюро, які залишилися у своїх домівках на захоплених тоді ворогом територіях Київської області, налагодили зв’язок із Збройними силами України й активно допомагали українським захисникам у знищенні ворога.

24 лютого російські війська розпочали новий етап восьмирічної війни росії проти України - повномасштабне вторгнення. Ворог обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, здійснює масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-