Президент назвав прийнятні причини відсутності депутатів на роботі

Президент назвав прийнятні причини відсутності депутатів на роботі

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський переконаний, що нині відсутність народного депутата на робочому місці в парламенті можу бути винятково з двох причин - робота за кордоном чи в регіонах в інтересах держави або смерть заради інтересів держави.

Про це він заявив під час виступу у Верховній Раді, повідомляє Укрінформ.

«Зараз відсутність депутата виправдовують лише дві речі: його робота за кордоном або в регіонах заради інтересів нашої держави або його смерть заради інтересів держави. Інше для України не становить сьогодні жодного інтересу. Інше їй не потрібно, іншого в ній не буде! Інше йде слідом за російським військовим кораблем!», - сказав Зеленський.

Він додав, що «надії десь пересидіти» мають залишитися в минулому.

«Ви – народні депутати найвеличнішої держави в сучасному світі! Впевнений у цьому! Ви – народні депутати України. Ключові слова – «народ» і «Україна», - зазначив Президент .

Президент підкреслив, що усі дрібниці й політиканство потрібно забути до мирних часів, краще – назавжди, а у порядку денному ВР немає часу на спам, на сварки й на піар.

«Ви – частина великого українського війська. Ваш фронт – це законодавче поле, на якому ви маєте працювати для нашого народу, для кожного з нас, для нашої держави, для нашої перемоги. Як наша армія, як і вся країна. Працювати 24/7. Без вихідних, без зайвих емоцій, гасел тощо. Сьогодні у нас із вами – одна партія, і ця партія – Україна. Одна фракція – Україна. У нас одна монобільшість – Україна. Єдина, сильна, незалежна», - заявив Зеленський.

Читайте також: Зеленський вперше з початку війни виступив у Верховній Раді

Глава держави закликав парламентаріїв не витрачати часу на «зайві» закони, другорядні ініціативи й неважливі речі

«Закони мають бути вчасними, як ленд-ліз. Влучними, як наша «Стугна» і «Байрактар». І приносити користь, як «Нептун». І славу, як наше військо. І бути такими, що увійдуть в історію, як народ України!», - зауважив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон звернувся до Верховної ради України в онлайн-форматі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-