Зеленський обговорив із президентом Швейцарії консульську допомогу українцям на території рф

Зеленський обговорив із президентом Швейцарії консульську допомогу українцям на території рф

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський обговорив із Президентом Швейцарії Ігнаціо Кассісом підготовку до Конференції з відбудови України та посередництво швейцарської сторони у наданні консульських послуг українцям на території росії.

Про це глава Української держави повідомив у Твітері, передає Укрінформ.

«Провів перемовини з Президентом Швейцарії Ігнаціо Кассісом. Відзначив гуманітарну допомогу з боку Швейцарії. Обговорили підготовку до Конференції з відбудови України та посередницьку роль Швейцарії щодо надання консульських послуг українцям у росії», - зазначив Зеленський.

Читайте також: Єрмак зустрівся з головним радником Ердогана – говорили про гарантії безпеки

Як повідомлялося, у швейцарському місті Лугано 4-5 липня відбудеться велика конференція щодо питань повоєнної відбудови України.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Уповноважена ВР з прав людини Людмила Денісова заявила, що російські ЗМІ з посиланням на високопосадовців повідомили про вивезення з тимчасово захоплених українських територій більш як мільйона людей, у тому числі 182 тисяч дітей.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-