В ОП сподіваються, що шостий пакет санкцій Євросоюзу буде найболючішим для росії

В ОП сподіваються, що шостий пакет санкцій Євросоюзу буде найболючішим для росії

Відео
Укрінформ
Заступник керівника Офісу Президента Андрій Сибіга висловив сподівання, що шостий пакет санкцій, який планує ухвалити Євросоюз, буде найболючішим для росії.

Про це він сказав на брифінгу, передає Укрінформ.

"Ми виступаємо за повне енергетичне ембарго, і всі наші пропозиції були доведені до наших партнерів... Ми дуже сподіваємося, що шостий пакет буде найпотужнішим і найбільш болючим для російської сторони", - зазначив Сибіга.

Як повідомлялося, у Брюсселі готується шостий пакет санкцій, у якому міститимуться положення стосовно енергоімпорту з рф.

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак зазначав, що у шостому пакеті санкцій Європейського Союзу щодо росії планується нафтове ембарго.

Читайте також: Санкції проти росії мають бути такими, щоб їх неможливо було обійти - Зеленський

Раніше Єрмак заявляв, що у Євросоюзі націлені на поетапне обмеження закупівель нафти в рф, а Україна намагається зробити їх найбільш жорсткими.

Керівництво ЄС працює над можливістю запровадження ембарго на російські нафтопродукти, що стане одним із найпотужніших ударів для економіки рф, яка вже істотно постраждала від санкцій через розв’язану кремлем війну в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-