Час і контекст зустрічі Зеленського з путіним поки не визначені - Подоляк

Час і контекст зустрічі Зеленського з путіним поки не визначені - Подоляк

Укрінформ
Час і контекст зустрічі Президента України Володимира Зеленського та президента російської федерації володимира путіна на цей час не визначено.

Про це сказав радник керівника Офісу глави Української держави Михайло Подоляк у коментарі ЗМІ щодо заяв міністра оборони Туреччини про таку зустріч найближчими днями, повідомляє Укрінформ.

«Безперечно, Туреччина, розуміючи, які руйнівні наслідки для Чорноморського регіону несе війна, розв'язана рф, намагається прискорити вирішення конфлікту. Однак час зустрічі президентів двох країн і контекст зустрічі поки що не визначено», - зазначив Подоляк.

Він наголосив, що, з одного боку, спостерігається певна інтенсифікація бойових зіткнень на сході України, а також тривають спроби остаточно знищити Маріуполь.

Читайте також: Ердоган знову запропонував путіну зустріч із Зеленським у Стамбулі

З іншого боку, за словами радника керівника ОП, відбуваються консультації на рівні робочих підгруп, які готують позиції сторін в юридичному плані.

«Як тільки конкретика з'явиться, про це зробимо спеціальне повідомлення», - пообіцяв Подоляк.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що міністр оборони Туреччини Хулусі Акар заявив про можливу зустріч президентів України та країни-агресора найближчими днями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-