Україна вийде з переговорів у разі знищення людей у Маріуполі і «референдуму за хнр» - Зеленський

Україна вийде з переговорів у разі знищення людей у Маріуполі і «референдуму за хнр» - Зеленський

Укрінформ
Україна відмовиться від подальших переговорів з росією у разі проведення так званого "референдуму" в Херсоні і знищення українців у Маріуполі.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський на пресконференції 23 квітня, передає кореспондент Укрінформу.

“Якщо будуть знищені наші люди у Маріуполі, якщо буде проголошено псевдореферендум у нових псевдореспубліках, Україна вийде з будь-яких перемовних процесів”, - наголосив глава держави.

Він додав: “Я вважаю, що це не на користь дипломатичному врегулюванню ситуації, це точно завадить закінченню війни, це точно неправильний крок з боку росії”.

На думку Президента, якщо росія проведе "референдум" у Херсоні і знищить українців у Маріуполі, це означатиме, що всі попередні зустрічі дипломатичних груп є фікцією і політичним театром “з дуже поганими акторами”.

Читайте також: Делегація рф поки не відповіла на пропозицію провести переговори у Маріуполі – Подоляк

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

В Україні запроваджено воєнний стан.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-