Корнієнко – про нову «ОПЗЖ»: Які літери не бери, одне слово виходить

Корнієнко – про нову «ОПЗЖ»: Які літери не бери, одне слово виходить

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко вважає, що на найближчих виборах люди покажуть своє ставлення до новоствореної депутатської групи «Платформа за життя і мир», до складу якої увійшли 25 колишніх народних депутатів від партії «Опозиційна платформа – за життя».

Про це Корнієнко сказав на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Від перестановки літер, які літери не бери, одне слово виходить», - сказав Корнієнко та додав: «На найближчих виборах народна люстрація все розставить на свої місця. І у нас краще ніж народ, ніхто не люструє, тим гірше для тих, кого ілюструють. Я думаю, це все ми разом подолаємо».

Читайте також: У Сумській облраді позбавили політичних посад представників ОПЗЖ

Він нагадав про те, що за рішенням Ради національної безпеки і оборони проросійська фракція «Опозиційна платформа - За життя» призупинила діяльність у Верховній Раді. «Це на виконання рішення РНБО і відповідно його мало виконати Міністерство юстиції, а Верховна Рада допомогла», - сказав Корнієнко.

Як повідомляв Укрінформ, за рішенням Ради національної безпеки і оборони проросійська фракція «Опозиційна платформа - За життя» призупинила діяльність у Верховній Раді.

При цьому у парламенті створили депутатську групу «Платформа за життя і мир». До її складу увійшли 25 колишніх нардепів від партії ОПЗЖ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-