Шмигаль – міністру оборони США: Щоб наблизити перемогу, нам потрібна потужніша зброя

Шмигаль – міністру оборони США: Щоб наблизити перемогу, нам потрібна потужніша зброя

Фото, відео
Укрінформ
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час робочого візиту у Вашингтон обговорив із міністром оборони США Ллойдом Остіном важливість продовження військової та фінансової підтримки України для посилення обороноздатності держави в умовах російського вторгнення.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Урядовий портал.

«Україна продовжує боротьбу, і я пишаюся хоробрістю нашого народу. Немає жодних сумнівів, що ми виграємо цю боротьбу. Але щоб наблизити нашу перемогу, нам потрібна більш потужна та сучасна зброя. Зараз ми перемагаємо, і нам необхідно закріпити цей результат та забезпечити нашу перемогу», — сказав Прем’єр-міністр.

Шмигаль зазначив, що Україна потребує безперервних поставок важкого озброєння для забезпечення стратегічної переваги над ворогом, зокрема артилерії великої дальності, РСЗВ та іншої зброї.

Прем’єр-міністр подякував міністру оборони за величезну підтримку, яку США продовжують надавати Україні.

Читайте також: Шмигаль обговорив із міністром торгівлі США посилення санкцій проти росії

«Дякую вам особисто та вашій команді. Ми будемо боротися, і ми переможемо. Всі разом, тому що ми захищаємо нашу демократію і ми захищаємо демократичні цінності всього світу», — зазначив глава уряду.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль зустрівся у Вашингтоні з міністром оборони США Ллойдом Остіном / Фото: КМУ

У свою чергу міністр оборони США Ллойд Остін запевнив, що Україна не залишиться наодинці, і США будуть продовжувати надавати військову допомогу для посилення української армії.

Як повідомлялося, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль 21- 22 квітня перебуває з робочим візитом у Вашингтоні (США). Глава уряду України бере участь у засіданні міністерського рівня в рамках The 2022 Spring Meetings Міжнародного валютного фонду та Світового банку. Шмигаль також проводить зустрічі з представниками Конгресу США, керівниками міжнародних фінансових та гуманітарних організацій, міністрами США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-