Данілов: кадиров отримав план із ліквідації Зеленського 3 лютого - на зустрічі з путіним

Данілов: кадиров отримав план із ліквідації Зеленського 3 лютого - на зустрічі з путіним

Укрінформ
План із ліквідації вищого українського керівництва лідер Чечні Рамзан Кадиров отримав 3 лютого при відвідуванні путіна.

Про це Секретар РНБО України Олексій Данілов розповів в ефірі радіо НВ, передає Укрінформ.

За його словами, на цій зустрічі був узгоджений план ліквідації нашого президента, і кадиров брав на себе зобов’язання, що його угрупування це зробить. Українська розвідка відстежувала ці процеси.

Данілов повідомив, що було три групи, які заходили 26 лютого на територію нашої країни. Він уточнив, що не 24 лютого, бо вони чекали два дні, що їм дадуть "зелений коридор" на центральний квартал столиці.

Читайте також: Центр протидії дезінформації спростував нові фейки рф про «Азовсталь», Миколаїв та санкції

"Ми відслідковували всі ці три групи. Одна з них була знищена нашими військовими. Дві після цього забралися з території нашої країни. Одна сьогодні знаходиться на території Донецької області, інша — на території міста Маріуполь, але вони не в перших рядах йдуть, а в третьому-четвертому ешелоні, де повністю безпечно", - сказав Данілов.

Секретар РНБО також зауважив, що він не знає, де наразі знаходиться кадиров. "Точно можу сказати, що його тут ніколи і близько не було. Всі ці світлини, постановочні кадри, що він був на війні - повна нісенітниця. У себе, мабуть, десь сидить", - додав Данілов.

Читайте також: На сході ЗСУ знищили загін лівійців та сирійців – Данілов

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-