Нідерланди відновили роботу посольства в Україні

Нідерланди відновили роботу посольства в Україні

Укрінформ
Посольство Нідерландів відновило свою роботу у Львові з невеликою кількістю співробітників. 

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на NOS.

"Посольство Нідерландів в Україні знову відкрито. Невелика частина співробітників посольства на чолі з послом повернулася минулої суботи”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що про це повідомив міністр закордонних справ Вопке Хукстра.

Наразі дипломати виконують свою роботу зі Львова. Незадовго до російського вторгнення посольство переїхало зі столиці Києва до Львова. Якщо ситуація буде визнана достатньо безпечною, посольство зрештою повернеться до Києва.

Як повідомляв Укрінформ, посольство Нідерландів в Україні тимчасово переїхало з Києва до Львова з міркувань безпеки. Відповідне рішення було ухвалено у неділю, 20 лютого.

Читайте також: Іспанія незабаром знову відкриє посольство у Києві

24 лютого 2022 року росія неспровоковано напала на Україну, почала масовані бомбардування мирних міст та селищ,. Російські війська розв’язали масовий терор на тимчасово окупованих територіях. Збройні Сили України та Сили територіальної оборони чинять запеклий опір російським загарбникам та завдають їм величезних втрат. На боротьбу з агресором піднявся весь народ України. Європейський Союз вжив вже п’ять пакетів економічних та особистих санкцій проти російської федерації, що спрямовані на обмеження можливостей кремлівської «машини війни» до продовження війни.

Фото: ANP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-