Іспанія незабаром знову відкриє посольство у Києві

Іспанія незабаром знову відкриє посольство у Києві

Укрінформ
Прем'єр-міністр Педро Санчес заявив, що посольство Іспанії "найближчими днями" повернеться до роботи в українській столиці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Local.

«Ми знову відкриємо посольство Іспанії в Києві в Україні найближчими днями, як ще один доказ відданості іспанського уряду й іспанського суспільства народу України», - сказав Санчес.

Зазначається, що Іспанія підтримує Україну передачею військової техніки, наданням гуманітарної допомоги та прихищаючи українських біженців.

Раніше цього місяця МЗС Іспанії вислало 25 російських дипломатів і співробітників посольства через вторгнення рф в Україну.

Читайте також: У Варшаві навпроти посольства рф з’явився напис «Слава Україні!»

Як повідомлялося, посольства іноземних держав в Україні поступово повертаються до своїх постійних місць розміщення в Києві. Днями стало відомо, що посол Італії в Україні П’єр Франческо Дзадзо вже повернувся до Києва.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-