Стефанчук закликає Швейцарію запровадити санкції проти найближчого оточення путіна

Стефанчук закликає Швейцарію запровадити санкції проти найближчого оточення путіна

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук сподівається, що Швейцарія запровадить санкції проти найближчого оточення президента росії володимира путіна.

Як передає Укрінформ, про це Стефанчук повідомив у Фейсбуці.

«Протягом десятків років російський зомбоящик «прищеплював» своїм «пацієнтам» міф про «загнивающий Запад». Водночас більшість олігархів з оточення путіна тримають капітали та нерухомість саме на Заході. Щобільше, там живуть їхні рідні. Аби не допустити «нагноєння» сімей лаврова, пєскова, путіна та інших дітей кремля, розпочато спецоперацію з порятунку: «Валіза - вокзал - росія», - заявив Стефанчук.

Читайте також: Росія потрапила у санкційний «котел», який буде лише стискатися – Кулеба

Він подякував Великій Британії та США, які вже наклали санкції проти найближчого оточення путіна. Водночас Голова ВР сподівається, що до санкцій доєднається Швейцарська Конфедерація.

«Відповідне звернення вже надіслали 60 народних депутатів до посла Швейцарської Конфедерації в Україні Клода Вільда. Дякую й окремим патріотам, які доводять, що немає нічого неможливого», - заявив Стефанчук.

Читайте також: Подоляк розповів, коли санкції «остаточно зіб’ють пиху» росіянам

Як повідомляв Укрінформ, у ЄС активно обговорюють ембарго на російські енергоносії, однак деякі країни, як-от: Австрія, Німеччина та Угорщина, виступають проти повної заборони на російський газ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-