Кулеба і Блінкен обговорили наступний пакет військової допомоги Україні та подальші санкції

Кулеба і Блінкен обговорили наступний пакет військової допомоги Україні та подальші санкції

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба та державний секретар США Ентоні Блінкен обговорили наступний пакет військової допомоги Україні та подальші санкції проти рф.

Про це Кулеба повідомив у Твітері, передає Укрінформ.

«Під час нового телефонного дзвінка ми з держсекретарем Блінкеном обговорили наступний пакет військової допомоги для України та узгодили позиції щодо подальших санкцій, які будуть запроваджені проти росії. Вдячний США за їхню непохитну підтримку та репутацію», - зазначив глава української дипломатії.

Як повідомляв Укрінформ, 13 квітня адміністрація президента США ухвалила додатковий пакет допомоги Україні у сфері безпеки й оборони на загальну суму $800 мільйонів з метою зміцнення можливостей країни захищатися від російської агресії.

Читайте також: Пентагон: Низка країн НАТО скоро оголосить про постачання танків Україні

24 лютого російський президент володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-