Стефанчук - країнам НАТО: Всидіти на двох стільцях не вийде

Стефанчук - країнам НАТО: Всидіти на двох стільцях не вийде

Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що країнам НАТО не вдасться всидіти на двох стільцях, і якщо вони підтримують Україну, то мають надавати зброю і допомагати.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Фейсбуці , підсумовуючи свій виступ на весняній сесії постійних комітетів Парламентської асамблеї НАТО.

"Уже час країнам НАТО зробити свій вибір, до якого блоку вони тяжіють. «Всидіти на двох стільцях» не вийде — вам усе одно доведеться визначатися. Чи бажаєте ви своїм народам того, що зараз переживає народ України? Якщо ні, то приєднуйтесь до нас як брати по зброї, допомагайте нам, долучайте нас до вас", - написав Стефанчук.

Він додав, що зараз час відповідальних рішень та рішучих дій, а отже — час великих перемог.

Читайте також: Зеленський - країнам НАТО: Україні потрібна військова допомога без обмежень

Як повідомляв Укрінформ, 8 квітня Україну відвідала делегація депутатів Європарламенту і парламентаріїв країн-членів ЄС. Голова ВР Руслан Стефанчук подякував їм за підтримку та закликав зробити все, щоб бюрократія не завадила постачанню зброї в Україну.

Того ж дня столицю України відвідали Президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн та високий представник Євросоюзу із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-