Зеленський – про візит представників ЄС до Києва: Потужний сигнал, що ми разом

Зеленський – про візит представників ЄС до Києва: Потужний сигнал, що ми разом

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський подякував представникам Європейського Союзу за візит до Києва в складні часи та назвав його знаком підтримки та віри у перемогу країни.

Про це він сказав під час спільного з очільницею Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн та високим представником Європейського Союзу із закордонних справ та політики безпеки Жозепом Боррелем брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Це велика підтримка нашого народу та велика підтримка нашої перемоги. Вона точно буде. Перемога України у війні проти російської федерації», - сказав Зеленський.

Він подякував Урсулі фон дер Ляєн та Жозепу Боррелю за те, що вони приїхали до України у такі важкі часи, за те, що відвідали Бучу.

Читайте також: Єрмак – про перспективи вступу в ЄС: Зробимо все, щоб пришвидшити процес

«Це дуже потужний сигнал про те, що Україна та Європейський Союз разом. Разом у боротьбі за справедливість, за гідність, у боротьбі за цінність, за цінність людського життя. Це підтвердження того, що ми будемо працювати разом», - сказав глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, Урсула фон дер Ляєн та Жозеп Боррель 8 квітня прибули з візитом до України.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль разом з керівниками ЄС та прем'єром Словаччини Едуардом Геґером відвідали Бучу на Київщині, де побачили наслідки злочинів, вчинених російськими військовими проти мирних людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-