Урсула фон дер Ляєн та Жозеп Боррель їдуть до Києва

Урсула фон дер Ляєн та Жозеп Боррель їдуть до Києва

Укрінформ
Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн та Високий представник ЄС/Віце-президент Єврокомісії Жозеп Боррель вирушили до Києва.

Як повідомляє Укрінформ, відповідну інформацію, що супроводжується фотографіями, обидва європейські діячі виклали на своїх сторінках в мережі Tвітер.

«Прямую до Києва» - написала Урсула фон дер Ляєн.

«На шляху до Києва! #StandWithUkraine», - написав Жозеп Боррель.

Як повідомлялося, раніше Єврокомісія оголосила про намір Президентки Єврокомісії та Високого представника ЄС прибути до Києва перед участю у благодійній акції, що має відбутися у Варшаві цієї суботи, 9 квітня.

Читайте також: П’ятий пакет санкцій ЄС проти росії не буде останнім - фон дер Ляєн

Як наголошують в Єврокомісії, цей візит стане ознакою солідарності та практичної політичної, фінансової, економічної, гуманітарної та військової підтримки Євросоюзу Україні, яка захищає себе від російського військового вторгнення.

24 лютого 2022 року росія неспровоковано напала на Україну, почала масовані бомбардування мирних міст та селищ, російські військові розв’язали масовий терор на тимчасово окупованих територіях.

Читайте також: ЄС посилює санкції проти рф і запроваджує заборону на імпорт вугілля

Збройні Сили України та Сили територіальної оборони чинять запеклий опір російським загарбникам та завдають їм величезних втрат. На боротьбу із агресором піднявся весь народ України.

Фото: Твіттер Урсули фон дер Ляйєн і Жозепа Борреля

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-