Боррель і фон дер Ляєн цього тижня приїдуть до Києва

Боррель і фон дер Ляєн цього тижня приїдуть до Києва

Укрінформ
Президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн та високий представник ЄС Жозеп Боррель цього тижня прибудуть до Києва перед тим, як взяти участь у благодійному заході на підтримку України, що відбудеться у Варшаві у суботу.

Як передає Укрінформ, про це у Твіттері повідомив речник Єврокомісії Ерік Мамер.

«Президент Урсула фон дер Ляєн та високий представник ЄС/віцепрезидент Єврокомісії Жозеп Боррель цього тижня здійснять поїздку до Києва, щоб зустрітися з Президентом України Володимиром Зеленським перед благодійною подією #StandUpForUkraine, що відбудеться в суботу у Варшаві», – написав речник Єврокомісії.

Читайте також: Зеленський вкотре закликав світ до посилення санкцій проти рф

Як вже повідомлялося, 24 лютого 2022 року російська федерація розпочала неспровоковану війну проти України. Загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста та селища України, катують та вбивають мирне населення.

Російська агресія проти України викликала тверду та об’єднану відповідь від Європейського Союзу, який запровадив жорсткі санкції проти росії, надає суттєву політичну, економічну, фінансову та військову підтримку Україні, а також приймає на своїй території мільйони українців, що рятуються від путінської війни.

Фото: Ministerio de Asuntos Exteriores y de Cooperación

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-