У Києві прем’єри Польщі, Чехії та Словенії обговорюють з керівництвом України подальшу підтримку

У Києві прем’єри Польщі, Чехії та Словенії обговорюють з керівництвом України подальшу підтримку

Укрінформ
Прем’єр-міністри Польщі, Чехії та Словенії Матеуш Моравецький, Петр Фіала та Янез Янша у Києві обговорюють з керівництвом України подальшу підтримку нашої держави.

Про це Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив у Твіттері, передає Укрінформ.

"Прем'єр-міністри Матеуш Моравецький, Петр Фіала та Янез Янша прибули сьогодні від імені Європейської ради до Києва. Вчинок справжніх друзів. Обговорюємо підтримку України та посилення санкцій проти країни-агресора», - написав Шмигаль.

Водночас польський міністр Матеуш Моравецький зазначив, що ключове завдання полягає в якнайшвидшому припиненні війни, яку розв'язала російська федерація. 

«Ця війна – результат жорстокого тирана, який нападає на беззахисних мирних жителів, бомбардує міста та лікарні України! У результаті світ втратив почуття безпеки, а невинні люди гинуть і втрачають усе своє майно. Ми повинні якнайшвидше зупинити трагедію, яка відбувається на Сході», - повідомив Моравецький в Інстаграм. 

Як повідомлялось, до України 15 березня прибули Прем'єр-міністри Польщі, Чехії та Словенії. Це перший візит міжнародних гостей такого рівня до Києва після початку збройної агресії росії проти України.

24 лютого російський президент путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-