Секретар РНБО дорікнув Німеччині за співпрацю з росією

Секретар РНБО дорікнув Німеччині за співпрацю з росією

Укрінформ
Німеччина до сьогодні має тісні відносини з російською федерацією.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов під час телемарафону "UA:разом", передає кореспондент Укрінформу.

«Вони (росія та Німеччина - ред.) на сьогодні є партнерами. Німеччина є головним постачальником грошей на територію російської федерації. Саме Німеччина сплачує сьогодні кожного дня російській федерації шалені гроші. І якщо об’єднати всі гроші, які сплачує Євросоюз і сплачує саме Німеччина, то Німеччина буде на першому місці», - підкреслив Данілов.

Він також наголосив, що зараз найбільш нагальним питанням є відключення росії від SWIFT.

«Відключення від SWIFT, відключення цієї сарани від цивілізованих процесів – це питання для світу номер один. І мені дуже прикро, коли дорослі дядьки, вибачте за мій сленг, піджимають хвоста і дивляться в очі цьому диктатору і чомусь вважають, що у нього буде якась перемога. Я можу сказати, що це хибна позиція. Перемога буде за нами, це буде, 100%», - заявив Данілов.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого російський президент путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-