Росія хоче запровадити воєнний стан із 4 березня - Данілов

Росія хоче запровадити воєнний стан із 4 березня - Данілов

Укрінформ
За даними української розвідки, у РФ з 4 березня мають запровадити воєнний стан.

Це підтвердив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі телеканалу "Україна 24", передає кореспондент Укрінформу.

«Це дані нашої розвідки, що з 4 березня Російська Федерація має дійсно ввести воєнний стан у своїй країні. Я хочу подивитись, у який спосіб будуть на це реагувати міста Москва, Санкт-Петербург, де набагато більше інтелігенції, яка розуміє, що відбувається на території Російської Федерації. На сьогодні, якщо у Путіна не вистачає гарматного м’яса, то він може брати тих дітей, яких він буде призивати в армію для того, щоб відправляти сюди, щоб вони потрапляли в нашу "м’ясорубку". Я не розумію, навіщо він це робить», - наголосив Данілов.

На його думку, багато росіян, які "обіймають посади у РФ", не розуміють, що відбувається в голові у Путіна.

«Бомбити мирні наші міста, Харків, бомбити історичні міста, вбивати дітей – що треба в голові мати, щоб все це робити?» - заявив Данілов.

Він також прокоментував заяву міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова про наміри прибрати з України націоналістів: «Тоді я маю сказати, що 95% громадян нашої країни мають бути знищені».

Раніше радник керівника Офісу Президенту України Михайло Подоляк повідомив, що обидві палати парламенту РФ 4 березня зберуться на позачергове засідання, на якому, імовірно, розглядатиметься питання про запровадження воєнного стану у РФ.

Як повідомлялося, до російських шкіл почала надходити методичка з планами уроків суспільствознавства на тему «військового конфлікту в Україні». В них ідеться, що РФ нібито «знищує потенціал фашистської держави», створеної для підкорення Росії. Зокрема, у ній війну, яку Росія веде в Україні, пропонується називати «спеціальною миротворчою операцією, мета якої — стримати націоналістів, які утискають російськомовне населення».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-