Зеленський не виключає, що Путін може визнати «Л/ДНР»

Зеленський не виключає, що Путін може визнати «Л/ДНР»

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський не виключає того, що президент Російської Федерації Володимир Путін може визнати як незалежні держави тимчасово окуповані території України (ОРДЛО).

Про це він сказав в інтерв’ю РБК-Україна, повідомляє Укрінформ. 

"Так, я вважаю, що підвищуються ставки. Росія висуває партнерам умови з приводу України і НАТО. А ті якось з ним ведуть переговори, сподіваюся, відстоюючи наші інтереси. Думаю, люди підвищують ставки. Але визнання т.зв. "Л/ДНР" - це односторонній вихід з "Мінська", - заявив Зеленський.

Читайте також: Україна звернулася до Радбезу ООН з приводу можливого визнання Росією «Л/ДНР»

На його думку, такий розвиток подій схожий на ситуацію із Придністров'ям. “У цьому я не побачив від РФ ніякого новаторського ходу. Або вони підвищують ставки, або хочуть вже закрити цей кейс, мовляв, ну не вийшло, буває", - додав Президент.

Читайте також: Визнанням «Л/ДНР» Путін зажене себе у пастку – Резніков

Як повідомляв Укрінформ, Державна дума РФ у вівторок проголосувала за те, щоб надіслати звернення російському лідеру Володимиру Путіну з проханням визнати так звані "Л/ДНР".

Читайте також: РНБО запропонують накласти санкції на кожного депутата РФ, який підтримав визнання «Л/ДНР»

У МЗС України заявили, що Москва нестиме повну відповідальність за руйнування Мінських домовленостей та процесу мирного врегулювання збройного конфлікту на сході України у разі визнання цих незаконних утворень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-