РНБО запропонують накласти санкції на кожного депутата РФ, який підтримав визнання «Л/ДНР»

РНБО запропонують накласти санкції на кожного депутата РФ, який підтримав визнання «Л/ДНР»

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук планує запропонувати Раді національної безпеки і оборони України накласти персональні санкції на кожного депутата Державної думи Російської Федерації, який підтримав звернення до президента РФ Володимира Путіна про визнання незаконних утворень в ОРДЛО.

Про це Стефанчук заявив під час брифінгу біля будівлі ВРУ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Беззаперечно, це не просто акт ескалації, це продовження акту агресії щодо України... Весь світ і в тому числі Україна мають адекватно відповідати. Одним із таких напрямів могло би стати направлення санкцій на кожного депутата Державної думи, які проголосували за це рішення. Я думаю, що це буде справедливо і адекватно. Я як член Ради національної безпеки і оборони буду таке рішення пропонувати для української РНБО", – сказав він.

Читайте також: Визнання Росією «ЛДНР» матиме руйнівні наслідки для глобальної безпеки - Кислиця

Окрім цього, за словами Голова ВРУ, українська влада звертатиметься до міжнародних партнерів України з аналогічною пропозицією.

Як повідомлялося, 15 лютого Держдума РФ ухвалила звернення до президента Путіна із пропозицією «невідкладного» визнання незалежності незаконних утворень в ОРДЛО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-